Ankerløkken Equipment samarbeider med lokale forhandlere

Ankerløkken Equipment samarbeider med lokale forhandlere

Ankerløkken Equipment har sin hovedbase på Bjørnerud i Oslo. Her har vi vårt delelager, hvor vi har reservedeler. I tillegg til hovedbasen i Oslo, har vi også samarbeid med forhandlere i de nordligste delene av Norge og Vestlandet.

Samarbeid med forhandlere i nord, øst og vest

Ankerløkken Equipment har et samarbeid med Dagenborg Maskin AS i Tromsø. Virksomheten til Dagenborg Maskin dekker både Nordland, Troms og Finnmark. Våre samarbeidspartnere i nord tilbyr både salg og service på Furukawa hammere, fresere fra Simex og stein-, sorterings- og entrepenørklyper fra A-gripen.

På vestlandet samarbeider vi med Vest Assistanse AS i Bergen, og deres virksomhet dekker hele Hordaland. Vest Assistanse AS selger demoleringsutstyr og hammere fra Furukawa, fresere fra Simex og ExcaDrill boretårn, i tillegg til at de utfører service på samtlige av disse produktene.

Lokal kompetanse

Fordelen med å ha inngått samarbeid med lokale forhandlere er våre kunder har rask tilgang på service ved behov. Servicetilbudet blir alltid utført av fagpersoner med kjennskap til utstyret. Dette sørger for at anleggsplassen har minst mulig nedetid, dersom noe på utstyret blir ødelagt. I tillegg sparer alle parter både tid, penger og miljøet ved å ikke sende utstyr fra Oslo, men heller kortere avstander fra enten Vestlandet eller Nord-Norge. 

Sender utstyr til kunder i hele landet

I tillegg til å ha inngått samarbeid med lokale forhandlere i nord og vest, har vi også et stort delelager i Oslo med reservedeler og brukt utstyr for videresalg. Vårt delelager har alltid reservedeler til produktene fra våre leverandører, og våre kunnskapsrike ansatte vil hjelpe deg med å finne riktig utstyr. Dersom det er noe vi mangler, kan vi raskt bestille nytt fra vårt sentrallager i Nederland. Tar du kontakt før klokken 14.00 på hverdager, har vi mulighet til å få levert utstyr over natta. 

Ta kontakt med oss på mail delelager@ankerlokken.no dersom du har behov for utstyr fra vårt delelager. Vi kan sende reservedeler og utstyr med kort leveringstid, og kan sende til kunder over hele landet.