Det du trenger å vite for å kjøpe brukte pigghammere!

7/8/2024

Hva er en pigghammer?

En pigghammer, også kjent som en hydraulisk hammer eller betongknuser, er et kraftig verktøy som brukes til å bryte opp harde materialer som betong, asfalt og stein. Dette verktøyet er uunnværlig i anleggs- og rivningsarbeid på grunn av sin effektivitet og kraft.

Fordeler med å kjøpe brukt

Ankerløkken er en pålitelig leverandør av brukte pigghammere og annet utstyr. Her er noen fordeler med å kjøpe brukt:

  1. Kostnadsbesparelser: En av de største fordelene med å kjøpe brukte pigghammere er å spare penger. Nytt utstyr kan være svært dyrt, mens brukte enheter ofte kan kjøpes for en brøkdel av prisen uten at det går på bekostning av kvaliteten.
  2. Kvalitetssikring: Alle brukte pigghammere gjennomgår grundige inspeksjoner og vedlikehold av våre erfarne teknikere før de legges ut for salg. Dette forlenger levetiden og sikrer at du mottar et produkt som fungerer optimalt og er klart til bruk. 
  3. Umiddelbar tilgjengelighet: Brukte pigghammere er ofte tilgjengelige umiddelbart, noe som betyr at du kan starte arbeidet raskere enn om du skulle bestille en ny enhet med lang leveringstid. I Ankerløkken har et bredt utvalg av brukte maskiner på lager, klare for levering, slik at du kan starte arbeidet uten ytterligere forsinkelser.
  4. Dokumentert kvalitet: Brukte pigghammere har ofte allerede bevist sin holdbarhet og pålitelighet gjennom tidligere bruk, noe som kan gi deg trygghet om at utstyret fungerer godt.
  5. Bredt utvalg: Ankerløkken tilbyr et bredt utvalg av brukte pigghammere og andre maskiner fra kjente merker, og vi hjelper deg finne en modell som passer til dine spesifikke behov.

Hva du bør se etter

Når du vurderer å kjøpe en brukt pigghammer, er det noen viktige faktorer du bør vurdere:

  1. Tilstand: Sjekk grundig tilstanden på pigghammeren. Se etter tegn på slitasje, sprekker eller skader som kan påvirke ytelsen. Be om vedlikeholdshistorikk om mulig. Her hos oss bytter vi ut alle pakninger og slitedeler med nye deler, slik at utstyret er så godt som nytt og vil fungere i mange år framover.
  2. Merke og modell: Noen merker og modeller er kjent for sin pålitelighet og lange levetid. Vi tilbyr maskiner fra pålitelige leverandører og kan gi råd om hvilke modeller som passer best for ditt prosjekt.
  3. Servicehistorikk: En godt vedlikeholdt pigghammer vil ha en servicehistorikk som viser regelmessige inspeksjoner og reparasjoner. Dette er et godt tegn på at utstyret har blitt tatt godt vare på.
  4. Tilgjengelighet av reservedeler: Sjekk om det er lett å få tak i reservedeler for den aktuelle modellen. Dette vil gjøre vedlikehold og reparasjoner enklere i fremtiden. Et omfattende utvalg av utstyr og reservedeler til en rekke maskiner er tilgjengelig hos Ankerløkken. .

Vedlikehold og bruk

  1. Regelmessig inspeksjon: Utfør regelmessige inspeksjoner for å identifisere og fikse problemer tidlig. Dette kan forlenge levetiden på din pigghammer betydelig. Vi tilbyr service og rutinemessig vedlikehold av anleggsmaskiner og utstyr på vårt verksted. 
  2. Korrekt bruk: Sørg for at operatørene er godt trent i riktig bruk av pigghammeren. Feil bruk kan føre til skader på utstyret og redusere effektiviteten.
  3. Riktig lagring: Oppbevar pigghammeren på et tørt sted for å unngå rust og annen skade som kan oppstå på grunn av fuktighet og værforhold

Ankerløkken – din pålitelige leverandør av brukt anleggsutstyr

Ankerløkken er en ledende leverandør av anleggsutstyr i Norge, med omfattende erfaring og høy kvalitet på både nytt og brukt utstyr. Når det gjelder brukte pigghammere, tilbyr Ankerløkken produkter som kombinerer kostnadseffektivitet med pålitelig ytelse, perfekt for alle dine rivnings- og anleggsbehov.

Hvorfor kjøpe brukt pigghammer hos Ankerløkken?

  1. Pålitelige kvalitetsprodukter: Ankerløkken leverer brukt utstyr av høy kvalitet som varer. Vår grundige inspeksjonsprosess sikrer at hver pigghammer du kjøper er i topp stand.
  2. Kundetilfredshet: Ankerløkken har et sterkt fokus på kundetilfredshet og tilbyr rådgivning gjennom hele kjøpsprosessen, i tillegg til reservedeler, service og vedlikehold for lengre holdbarhet.
  3. Erfaring og ekspertise: Med mange års erfaring i bransjen, gir Ankerløkken deg trygghet ved å vite at du kjøper fra en pålitelig og erfaren leverandør. Hos oss får du også alltid tre måneders garanti når du kjøper brukt utstyr. 

Kontakt Ankerløkken i dag for brukte pigghammere!

Å kjøpe brukt pigghammer kan være en kostnadseffektiv måte å skaffe seg kraftig og nødvendig utstyr til anleggsarbeidet. Ved å gjøre grundige undersøkelser og velge en enhet i god stand, kan du få et verktøy som fungerer som nytt, til en brøkdel av prisen. Husk alltid å vurdere tilstand, servicehistorikk og merke før du gjør et kjøp, og utfør regelmessig vedlikehold for å sikre lang levetid og pålitelighet. 

Å kjøpe brukte pigghammere hos oss er en smart investering for ditt anleggsprosjekt. Med vår kombinasjon av kvalitetssikring, ekspertise og kundeservice, kan du være trygg på at du får det beste utstyret til den beste prisen. Kontakt Ankerløkken i dag og oppdag hvordan vi kan hjelpe deg med å løfte ditt prosjekt til nye høyder. Se vårt utvalg av brukt utstyr til salgs her.

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss