Simex

Simex leverer asfalt- og betongfreser, kompaktorplate og -hjul, knuse- og sikteskuffer samt grus- og asfaltutleggere. Simex asfaltfres for gravemaskin er et ideelt produkt for fresing av asfalt og betong.

Som eksklusiv forhandler av Simex’ produkter i Norge, besitter vi i Ankerløkken Equipment unik kunnskap om denne kvalitetsprodusenten.

Ta kontakt for mer informasjon om vår serie fra Simex. Vi er behjelpelig med de aller fleste spørsmål, og gir deg gjerne et godt pristilbud.

 

Asfaltutleggere for kompaktlaster

Simex asfaltutlegger er utformet for å effektivt legge asfalt eller fyllmaterialer i forbindelse med gangvei eller bilveier. Utleggeren er enkel å operere, lett å frakte, presis, effektiv og lett å rengjøre.

Grøftefres for gravemaskiner og kompaktlaster

Grøftefres er et ideelt verktøy for å fresing av kabel- og fibergrøfter. Fresen er et verktøy med høy effektivitetsgrad, god presisjon med lavere støynivå, som gjør den godt egnet for steder hvor lav lyd er å preferere. Eksempelvis i tilknytning til skolebygg, sykehus eller andre befolkede infrastrukturer.

Asfaltfres for gravemaskiner og kompaktlaster

Fjern hele eller deler av asfaltlag eller betong i forbindelse med grøfting eller fresing av forringede områder. Asfaltfres er velegnet for harde og kompakte overflater, og gir deg gode muligheter for å gjenbruke fresemassen, som senere kan brukes til å fylle grøftene. Fresen kan brukes både horisontalt, vertikalt eller skrått. Les mer om asfaltfres.

Fresen er designet for å frese harde overflater som asfalt og betong. En av mange fordeler med dette produktet er konstant fresedybde, god oversikt for operatør, god stabilitet og ingen vibrasjoner, samt et godt resultat.

Serien passer god til fresing av vannrette, loddrette og hellende flater, og har mange bruksområder. Les gjerne mer om asfalt og betongfres her.

Knuseskuff – Reduser materialet på arbeidsplassen

Godt egnet for prosjekter hvor det er behov for å redusere materialets størrelse. Rotorsystemet sørger for en ideell knusing av materialer som armert betong, tre, tegl, leca eller våte materialer. Den lette vekten sørger for en optimal og vibrasjonsfri arbeidshverdag, for både maskin eller operatør. I tillegg er verktøyet enkelt å laste, og sørger for utførelse med lav lyd. Les mer om knuseskuff her.

Simex kompaktplater – for et perfekt komprimert underlag

Vibroplate montert på graver er kostnadseffektiv og behagelig i bruk. Kompaktorplatene er designet for å kunne komprimere flater, slik at underlaget blir jevnt og gir godt grunnlag for videre arbeider. Vibroplatene er nøyaktig, allsidige og har lite behov for rutinevedlikehold. Les mer om Simex’ kompaktplatene.

Rotasjonsfres for minigravere

Fres stubber, tele, murpuss og betong med rotasjonsfres fra Simex. Vi har også rotasjonsfres godt egnet for profilering, for en god finish. Godt egnet for siste finpuss av tunneller, tak, industrigulv og andre harde overflater. Les mer om rotasjonsfres her.

Ta kontakt for mer informasjon om vår serie fra Simex. Vi er behjelpelig med de aller fleste spørsmål, og gir deg gjerne et godt pristilbud.

 

Simex_NEW PRODUCTS-EN[2]

Simex_Utstyr til gravemaskin__3

Simex_Utstyr til kompaktlaster_2

simex_avtale

1353874651950.CenterCrop.w-451.h-451.Save.img