Salma hjul- og understellsvaskeanlegg

Salma hjul- og understellsvaskeanlegg

Ankerløkken er agent for Salma hjul- og understellsvaskeanlegg som er et miljøvennlig hjulrengjøringssystem. Godt egnet for deg som har arbeidsprosjekter hvor jord og grus bør fjernes før lastebiler og anleggsutstyr kjøres ut på offentlig vei.

Kontakt oss for prisinformasjon eller andre forespørsler.

 

Et miljøvennlig og kostnadseffektivt rengjøringssystem

Salma hjul- og understellsvaskeanlegg er et miljøvennlig og effektivt hjulrengjøringssystem med resirkulering av vannet. Systemet er blitt designet for å gi deg betydelige energi-, vann- og operasjonelle kostnadsbesparelser.

Enkelt å transportere

Har du prosjekter tilknyttet bygging av vei, hus eller andre arbeidsplasser som flyttes etter behov? Med Salmas rengjøringssystem er det enkelt å transportere, sette opp og krever lite vedlikehold. Skulle det oppstå problemer er systemet enkelt å reparere, med minimal innsats.

Slik fungerer vanskeanlegget

Det unike dysesystemet sprøyter strategisk vann slik at dekk, felger og skvettlapper blir rengjort effektivt og på kort tid. En vannførende modul sørger for at vannet renner tilbake til en resirkulasjonstank, som automatisk etterfylles med ferskvann, ved behov. Det sørger for en effektiv og kostnadsbesparende rengjøring.

Ønsker du å vite mer? Ta kontakt med oss i dag.

 

_mg_1732logosalma-rgb-300ppp

http://www.salma-solutions.com