SAES vibratorplate og spuntvibrator

Vi er stolte forhandlere av kvalitetsprodukter fra det nederlandske selskapet SAES. Selskapet har siden 1982 produsert verktøy til gravemaskin og hjullastere, spesielt tilknyttet veibygging, riving og gjenvinning. Alle produkter er CE-sertifisert og oppfyller de høyeste kvalitetsstandarder. Vi fører i dag vibratorplate og spuntvibrator fra SAES, to gode verktøy for tungt bruk.

Vibratorplate / kompaktorplate

Vibratorplaten fra SAES er kjent for å være av høy kvalitet og tåler det meste av tungt arbeid. Selskapet er blant de første i verden til å levere kompaktorplater med doble eksenter, og er meget fleksibel med sin  2×90° mekaniske rotasjonsenhet. I tillegg er kompaktorplaten godt egnet for tøft terreng som stiller høye krav til ytelse.  Les mer om vibratorplate fra SAES på denne siden.

Spuntvibrator

Vi leverer også spuntvibrator til profesjonelt bruk, slik at løsmassene holdes effektivt unna for å sikre konstruksjon som står i nærheten. Spuntvibratoren hjelper deg blant annet med å sette opp spunt, metallgjerder, gjerdestolper og rekkverk. Les mer om spuntvibrator fra SAES på denne siden.

Ønsker du å vite mer om våre produkter fra SAES? Vi er tilgjengelig via telefon, e-post og kontaktskjema og gir deg gjerne et godt pristilbud på din bestilling.