Våre leverandører

Ankerløkken Equipment fører produkter fra en rekke anerkjente leverandører til norsk anleggs- og industrivirksomhet. Vi tilbyr anleggsutstyr som blant annet

  • hydrauliske slaghammere
  • borapplikasjoner
  • asfalt- og betongfres
  • knuse- og sorteringsskuffer for hjullaster og graver
  • hydraulisk fjellsplitter

Nedenfor følger en oversikt over våre leverandører.

Kontakt oss dersom du har spørsmål om hva vi tilbyr.

Furukawa (FRD)

Japanske Furukawa er verdens ledende produsent av hydrauliske slaghammere, med over 140 års erfaring innen gruvedrift. Selskapet har særskilt kompetanse på hydrauliske produkter og produksjon av blant annet slaghammere og demoleringsutstyr.

Junttan ExcaDrill

Junttan, som er leverandør av ExcaDrill, tilbyr et helt nytt og innovativt drillkonsept basert på å tilkoble borapplikasjon på gravemaskin. Å bytte fra skuffen til bortårnet kan gjøres på under fem minutter. Borapplikasjonen fra ExcaDrill muliggjør dermed høyere produktivitet og mindre nedetid i byggeprosjektet.

Duztech

Duztech leverer støvbekjempingsmaskiner som benyttes ved gruvedrift, gjenvinning og avfallshåndtering, prosessindustri, brannbekjemping og vanning. Maskinene produseres i Sverige, og hele 94 % av materialene som brukes i Duztechs produkter kan gjenvinnes til fordel for en minimal miljøpåvirkning.

Gomaco

Gomaco leverer blant annet kantstøpemaskiner til fortau. Gomacos designfilosofi er basert på at deres maskiner skal ha allsidighet. Metoden sørger for en effektiv og god utførelse av glidestøpte kantsteiner, banketter, midtdelere etc. til ulike prosjekter.

Simex

Simex er leverandør av asfalt- og betongfreser, kompaktorplate og -hjul, knuse- og sikteskuffer samt grus- og asfaltutleggere. Simex asfaltfres for gravemaskin er et ideelt produkt for fresing av asfalt og betong.

Lucky

Ankerløkken Equipment AS tilbyr Lucky grusharper. De er utformet for å sortere ulike materialer på arbeidsplassen. Med en fjærbelastet og fleksibel konstruksjon, passer den like godt for store som små hjullastere og gravemaskiner.

Yamamoto

Yamamoto hydraulisk fjellsplitter er ideell for splitting av harde berg og fjerning av fjell, kontrollert og helt uten vibrasjon, steinsprut og støy. Splitteren kan monteres fra en kran eller på en standard gravemaskin, for åpne groper og sjakter, eller monteres på en tilpasset bæremaskin for horisontal tunneldrift.

Dynaset

Dynaset regnes som markedets fremste leverandør av hydrauliske generatorer, høytrykksvannpumper og kompressorer. Maskinene produseres i Finland, og selskapets kompetente teknikere kjenner til maskinenes funksjonaliteter på en måte som gjør det mulig for dem å bruke ny, innovativ teknologi på spennende måter.

Auger Torque

Jordborene fra Auger Torque er av høyeste kvalitet. Borene kan festes på alt fra minigravere og gravemaskiner til kompakt- og minilastere. Takket være unike detaljer som smidde ører, låste bolter, planetgir og hydraulisk motor fra den amerikanske produsenten Eaton, har jordborene lang holdbarhet og stor presisjon samtidig som de er trygge å operere.

Kontakt oss gjerne hvis du har flere spørsmål til en eller flere av våre leverandører.