Om oss

Ankerløkken leverer anleggsutstyr til gruver, pukkverk, entreprenører og norsk industri generelt.

Ankerløkken leverer anleggsutstyr til gruver, pukkverk, entreprenører og norsk industri generelt. Vi tilbyr anleggsutstyr som hydrauliske slaghammere, borapplikasjoner, asfalt-/betongfres, knuse-/sorteringsskuffer for hjullaster og graver, stasjonære og mobile sikte- og vaskeanlegg til bruk i anleggs-/bergverksektoren for sikting, vasking og gjenvinning. I tillegg leverer vi steinklyper, kompaktorplater, kantstøpemaskiner og hjulvaskeanlegg.

Med solide leverandører i ryggen kan vi levere et bredt spekter av produkter til noen av markedets beste priser og kvalitet.

Vi benytter oss i tillegg av tre forhandlere i Norge. Disse er lokale forhandlere for våre anerkjente kvalitetsprodukter, og utfører service på alle våre produkter. Dagenborg Maskin AS i Troms og Finnmark, Gaassand Anleggsservice AS i Bergens-området og KM Jørgensen Totalservice AS i Haugesunds-området.

Vi holder til i lyse, trivelige lokaler i Bjørnerud Næringspark, hvor vi har kontorer og et stort kombinert delelager og verksted.

© Copyright | Ankerløkken Equipment AS | Bjørnerudveien 17, 1266 Oslo | +47 22 88 12 00 |firmapost@ankerlokken.no