Om oss

Ankerløkken Equipment AS - NÅR ERFARING TELLER

Ankerløkken leverer anleggsutstyr til gruver, pukkverk, entreprenører og norsk industri generelt. Vi tilbyr anleggsutstyr som hydrauliske slaghammere, borapplikasjoner, asfalt-/betongfres, knuse-/sorteringsskuffer for hjullaster og graver, stasjonære og mobile sikte- og vaskeanlegg til bruk i anleggs-/bergverksektoren for sikting, vasking og gjenvinning. I tillegg leverer vi steinklyper, kompaktorplater, kantstøpemaskiner og hjulvaskeanlegg.

Med solide leverandører i ryggen kan vi levere et bredt spekter av produkter til noen av markedets beste priser og kvalitet.

Vi benytter oss i tillegg av tre forhandlere i Norge. Disse er lokale forhandlere for våre anerkjente kvalitetsprodukter, og utfører service på alle våre produkter. Dagenborg Maskin AS i Troms og Finnmark, Gaassand Anleggsservice AS i Bergens-området og KMJørgensen Totalservice AS i Haugesunds-området.

Vi holder til i lyse, trivelige lokaler i Bjørnerud Næringspark, hvor vi har kontorer og et stort kombinert delelager og verksted.

© Copyright | Ankerløkken Equipment AS | Bjørnerudveien 17, 1266 Oslo | +47 22 88 12 00 |firmapost@ankerlokken.no