Junttan – ExcaDrill

Junttan – ExcaDrill

ExcaDrill borapplikasjoner

ExcaDrill presenterte verden for et helt nytt og innovativ drillkonsept basert på å tilkoble borapplikasjon på gravemaskin. Bytte fra skuffe til bortårnet kan gjøres på under fem minutter, og fordelen med en borapplikasjon fra ExcaDrill er dermed åpenbar. Man kan da grave og bore med kun en maskin og en operatør. Utstyret er tilpasset gravemaskiner fra 9 – 45 tonn. Undersøkelser viser også at ExcaDrill borapplikasjoner er mer effektive enn konvensjonelt borutstyr. Ankerløkken Equipment er en stolt forhandler av ExcaDrill borapplikasjoner i det norske markedet.

ExcaDrill kommer i seks modeller

ExcaDrill bortårn kan bore fra 30-127 millimeter i diameter, og med en dybde på opptil 29 meter. ExcaDrill borapplikasjoner kan også utstyres med laser og GPS for presisjonsboring og kamera slik at operatøren får bedre oversikt.

Alle ExcaDrill borapplikasjoner er utstyrt med det unike AutoDrill-systemet med fastboringsautomatikk, som gjør boringen enkel og effektiv. Systemet justerer automatisk matetrykk og rotasjon og reagerer umiddelbart på endret motstand i underlaget. Dette medfører blant annet at hullene blir rette, selv med krevende forhold som fragmenterte steinmasser. At systemet også kan settes til å stoppe automatisk på ønsket dybde forenkler operatørens hverdag betraktelig.

Ta kontakt for mer informasjon om boretårn fra ExcaDrill.

For mer informasjon: Excadrill_brochure_3_2013_WEB