Cangini

Cangini

Cangini er et selskap som er kjent for maskiner tilpasset alt fra riving til vedlikehold. Selskapet har fokus på effektivitet, sikkerhet og miljø, og er i toppsjiktet når det kommer til demolering eller vedlikehold i forbindelse med landbruk, parker og anlegg. Selskapet er sertifisert ISO 9001, ISO 12100 og GOST.

Laser Dozer Blade – med muligheter for dobbel helning

Systemet er allsidig og har en holdbar byggekvalitet tilsvarende et standard doser-blad, men har også muligheten til å legges i plan, takket være en dobbelt helning lasersender. På denne siden finner du mer informasjon om Laser Dozer Blade.

Sorteringsskuff

Vi leverer sorteringsskuff fra Cangini. Skuffen kan kombineres med lastere, minilastere, traktorer og teleskoplastere. Den er ideell for sortering av materialer fra demolering, graving og flytting av jord. Les gjerne mer om sorteringsskuffen her.

Universalt feieutstyr – for rengjøring av veier og gulv

Canginis universale feiemaskin er velegnet for vedlikehold og rengjøring av industrihaller, gater og andre områder som krever jevnlig rengjøring. Feiemaskinene er utformet for å kunne benyttes på gaffeltruck. Ønsker du mer informasjon, kan du lese videre om feieutstyret fra Cangini her.

 

Ta kontakt om du skulle ha spørsmål eller ønsker å få et godt pristilbud på våre produkter fra Cangini.